Izquierda en Positivo presenta un programa de izquierdas y social en el Vendrell, con la candidatura de Eduardo Cano

Municipales

Izquierda en Positivo celebrava divendres a la tarda el primer acte de campanya al Vendrell. El partit, que opta per primera vegada a l’alcaldia del municipi, es presenta com una formació nítidament d’esquerres i no independentista amb les mesures socials entre els seus objectius bàsics. Ajudes al transport, les activitats extraescolars i més beques menjador formen part del programa del partit. Al Centre Cívic l’Estació van mencionar també la necessitat de fer un pla de xoc contra l’atur al Vendrell i fomentar les energies respectuoses amb el medi ambient. Izquierda en Positivo presenta candidatura a set ajuntaments catalans. Dos són al Baix Penedès: Calafell i el Vendrell. La llista del Vendrell, amb Eduardo Cano com alcaldable, té el lema “Por un pueblo activo, Izquierda en Positivo”.

Deja un comentario